Al 15+ jaar dé WooCommerce specialist van Nederland

072 711 36 81 – info@dreamlab.nl

Wat is WooCommerce

Woocommerce is een populaire plugin voor het maken van een webshop op WordPress. Het biedt een eenvoudige manier om producten te verkopen en te beheren, met tal van integraties en opties voor betalingen, verzending en marketing.

Met Woocommerce kun je gemakkelijk producten toevoegen aan je webshop, met foto’s, beschrijvingen en prijzen. Je kunt ook verschillende opties toevoegen, zoals verschillende maten of kleuren. Woocommerce biedt ook de mogelijkheid om producten te groeperen in categorieën en tags, zodat klanten gemakkelijk kunnen zoeken naar wat ze zoeken.

Betaling, verzending, integraties en meer…

Betalingen worden gemakkelijk afgehandeld via Woocommerce, met integraties met verschillende betalingsgateways, zoals Mollie, PayPal en Stripe. Je kunt ook kiezen voor een directe bankoverschrijving of betaling op afspraak. Verzending kan ook gemakkelijk worden geregeld, met integraties met verzendbedrijven zoals DHL en PostNL. Je kunt zelfs verzendkosten berekenen op basis van de locatie van de klant en het gewicht van het product.

Marketing tools met WooCommerce

Woocommerce biedt ook tal van marketingtools, waarmee je klanten kunt aantrekken en behouden. Zo kun je bijvoorbeeld kortingscodes aanbieden of e-mails sturen met speciale aanbiedingen. Er is ook de mogelijkheid om productbeoordelingen te verzamelen en te tonen op je webshop, wat kan helpen om vertrouwen te winnen bij potentiële klanten.

WooCommerce heeft vele extensies

Er zijn ook talloze extensies beschikbaar voor Woocommerce, waarmee je de functionaliteit van je webshop kunt uitbreiden. Zo kun je bijvoorbeeld integraties maken met social media, om producten te delen of om klanten te targeten met advertenties. Je kunt ook opties toevoegen voor abonnementen of reserveringen, of integraties maken met boekhoudsoftware.

Professionele webshop met WooCommerce

Al met al biedt Woocommerce een uitstekende oplossing voor het maken van een professionele webshop op WordPress. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf, Woocommerce heeft de tools om je te helpen succesvol te verkopen online.