Al 15+ jaar dé WooCommerce specialist van Nederland

072 711 36 81 – info@dreamlab.nl

Puincontainershop – WooCommerce webshop voor puincontainers

Heb je verbouwingsplannen? Bij Puincontainershop huur je gemakkelijk, snel en voordelig geschikte puincontainers voor je afval. Binnen een paar kliks kies je een gewenste container, een datum en Puincontainershop.nl regelt het!

Na de succesvolle Bedrijfsafval-case voor Milieu Service Nederland was het dit keer de beurt aan Puincontainershop. Voor deze containerspecialist maakten wij een nieuwe huisstijl, het logo en een vernieuwde WooCommerce webshop. We namen het bestelproces onder handen en zorgden met een maatwerk oplossing voor een optimale gebruikerservaring.

Maatwerk WooCommerce webshop

Het ophaal- en wisselsysteem is als maatwerk toegevoegd aan de WooCommerce webshop. Dit systeem controleert beschikbaarheid en haalt eerder geplaatste bestellingen op. Vervolgens kan er een keuze worden gemaakt tussen de orders en kan er een ophaal datum worden geselecteerd of kan de container worden omgewisseld. Een uniek stukje maatwerk!

Beschikbaarheid op postcodeniveau

De beschikbaarheid van containers verschilt per dag. Op sommige dagen is het nodig om in een bepaald gebied de beschikbaarheid aan te passen. Bijvoorbeeld op piekmomenten of vrije dagen. We hebben dit op postcodeniveau georganiseerd zodat Puincontainershop.nl altijd de controle heeft over de agenda. Bij geblokkeerde dagen is het voor bezoekers niet mogelijk om dat bezorgmoment te kiezen in het bestelproces.

Copernica - WooCommerce koppeling

Met de WooCommerce – Copernica koppeling wordt automatisch alle data gesynchroniseerd met de database van Copernica Marketing Software. Zo kunnen eenvoudig gerichte marketingcampagnes opgezet worden in Copernica op basis van de gegevens die in WooCommerce zijn verzameld. Bijvoorbeeld een e-mailnieuwsbrief met orderinformatie of verlaten winkelmandjes. Deze API koppeling is door onze backend programmeur opgezet en werd op maat ingericht.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.